Pendedahan Bapa Saiful : Nik Aziz bersyukur kebenaran terdedah sendiri

KOTA BHARU: Mursyidul Am PAS, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat bersyukur berikutan fitnah terhadap Datuk Seri Anwar Ibrahim semakin jelas kebenarannya.

Bercakap pada Himpunan Veteran 2013 di Perkarangan Infra Quest, Jalan Datuk Lundang di sini, semalam beliau berkata, sebarang pendustaan tidak kekal lama, tiba waktu kebenarannya akan terdedah dengan sendiri.
Sambil melahirkan rasa syukur tidak terhingga, Nik Aziz berkata walau selicik mana sekalipun seseorang merangka pelan tertentu, kebenarannya pasti akan terbongkar.

Beliau turut menolak dan tidak percaya dakwaan kononnya Anwar membayar kepada ayah Saiful sebagai sesuatu yang tidak mungkin.
“Dia (Anwar) mana ada duit, sebanyak-banyak duit Anwar Ibrahim pun, banyak lagi duit menteri atau Perdana Menteri,” katanya mengulas pendedahan bapa Saiful Bukhari, Azlan Mohd Lazim.
Dipetik Harakah Daily, Nik Aziz berharap nama baik Ketua Umum KEADILAN itu semakin baik dan rakyat juga semakin sedar tentang pembohongan yang dibuat pihak tertentu sebelum ini.

1 comment:

Asa Loan Savings LENDING LTD said...

Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

pengkhususan Syarikat.
1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda.